Min sida
Laddar..

Senaste sökningar

Kontakta oss

Adress

  • Sveriges Offentliga Inköpare
  • c/o Föreningshuset Sedab AB
  • Lumaparksvägen 7
  • 120 31 Stockholm
  • soi@soi.se

Telefon

  • 08-21 61 40 (Förmiddagar 8:30-12:00)

Organisationsnummer

  • 887500-9584

Äntligen!

7 mars, 2022

Vice ordföranden har ordet

Pandemin är inte över, men det är ändå skönt att restriktionerna är borta och att smittspridningen går ner. Det innebär också att vi nu faktiskt kan genomföra vår årskonferens i Luleå den 29-31 mars. Inte mer än tre veckor bort alltså, så ett "äntligen!" är definitivt på sin plats.

I skrivande stund är det över 500 anmälda deltagare till konferensen. De allra flesta vill delta på plats men vi kommer också att ha en hel del deltagare i det digitala spåret. Det känns väldigt bra att kunna erbjuda möjligheten att delta på distans och det är sannolikt en kombination vi kommer att upprepa även kommande år. Så jag vill redan nu skicka en uppmaning att fylla i den utvärderingsenkät som skickas ut efter konferensen. Att ta tillvara deltagarnas synpunkter är viktiga i arbetet med att fortsätta utveckla Sveriges viktigaste mötesplats för offentligt inköp.

Som vanligt har den grupp inom styrelsen som jobbar med årskonferensen gjort ett strålande jobb med att sätta ihop ett spännande program. Förutom många spännande föreläsningar med direkt koppling till vår vardag ser jag väldigt mycket fram emot att få höra zombieöverlevnadsexperten Herman Geijer som med humor och allvar använder zombier som metafor för att beskriva kriser och katastrofer. En föreläsning som bokades in med pandemin i åtanke men som tyvärr blivit än mer aktuell mot bakgrund av det som just nu händer i Ukraina.

Naturligtvis har vi också haft hjälp av en lokal grupp bestående av medlemmar från Luleå som har gjort sitt bästa för att bidra till att såväl program som underhållning får en lokal touch.

Innan jag avslutar vill jag passa på att nämna att det fortfarande går att anmäla sig. Jag vill också rikta en uppmaning till er som var anmälda till 2020. Om du var anmäld till 2020 så måste du anmäla dig igen på den länk som du har fått via mail för att kunna delta. Det är viktigt för att vi till exempel ska kunna beräkna antal måltider att vi faktiskt vet hur många som kommer på konferensen. Har er organisation haft anmälda deltagare som ej kan nyttja sin biljett från 2020 så kan ni överlåta denna till annan medarbetare i organisationen.

 Väl mött i Luleå!

Martin Magnusson