Min sida
Laddar..

Senaste sökningar

Kontakta oss

Adress

  • Sveriges Offentliga Inköpare
  • c/o Föreningshuset Sedab AB
  • Lumaparksvägen 7
  • 120 31 Stockholm
  • soi@soi.se

Telefon

  • 08-21 61 40 (Förmiddagar 8:30-12:00)

Organisationsnummer

  • 887500-9584

Möt Homer, en av våra nya medlemmar

6 september, 2010

Picture 313

Homer Taghizadeh är 34 år gammal och arbetar som upphandlare på Upphandlingsbolaget i Göteborg sedan knappt två år. Från början som praktikplats under utbildningen, men nu som fast anställd. Nu har han också valt att bli medlem i SOI. Han har nyligen gått en 2-årig KY-utbildning till Internationell inköpsekonom, arrangerad av Göteborgs stad, innan yrkseskarriären som offentlig upphandlare påbörjades.

Från början visste han inte om han skulle engagera sig inom offentlig eller privat sektor, men bland annat tack vare sin förkärlek till juridiken så valde Homer den offentliga upphandlingen. Och då kändes det väldigt logiskt och rätt att också bli medlem i SOI. Intresset för juridik innebar också att han valde att komplettera KY-utbildningen med universitetsstudier, som bland annat inkluderade associationsrätt, förvaltningsrätt, avtalsrätt och straffrätt.

Det är ingen tillfällighet att Homer arbetar på Upphandlingsbolaget. Han hade faktiskt erbjudanden från fler offentliga organisationer men hade tidigt skaffat sig uppfattningen att Upphandlingsbolaget är väldigt drivande, både vad gäller den egna verksamheten och när det gäller att driva den svenska offentliga upphandlingen framåt. Och han har definitivt inte ändrat uppfattning utan är glad att han gjorde rätt val.

Från SOI’s sida vill vi hälsa Homer mycket välkommen som medlem och vi hoppas att du också kommer att hjälpa oss som organisation att driva den svenska offentliga upphandlingen framåt!