Min sida
Laddar..

Senaste sökningar

Kontakta oss

Adress

  • Sveriges Offentliga Inköpare
  • c/o Föreningshuset Sedab AB
  • Lumaparksvägen 7
  • 120 31 Stockholm
  • soi@soi.se

Telefon

  • 08-21 61 40 (Förmiddagar 8:30-12:00)

Organisationsnummer

  • 887500-9584

Ordföranden har ordet

14 februari, 2011

ordf feb extra14

Årskonferensen och årsmötet närmar sig. Vi kommer att bli över 500 deltagare den här gången. Det är jätteroligt att se det stora intresse som finns för upphandlingsfrågor och för SOI:s årskonferens. Det här ordförandebrevet blir kort och handlar enbart om frågor som rör årsmötet.

Styrelsen planerar att utöver sedvanliga årsmötesfrågor även lägga två förslag till årsmötet. För att ge er en chans och tycka till och påverka styrelsens förslag kommer vi att skicka ut förslagen på en remissrunda. Med detta brev bifogas en länk till styrelsens tankar om förändringar vad gäller utbildningsfrågor. Klicka här för att komma till dokumentet. Jag hoppas nu att ni tar tillfället att ge styrelsen feedback på arbetet. Styrelsen kommer med stort intresse att ta del av era inspel.

Förslaget om etiska regler kommer att skickas ut för synpunkter efter den 21 februari. 

Styrelsens förslag till årsmötet fastställs på styrelsemötet den 17 mars. Det är alltså viktigt att vi får era synpunkter innan den 14 mars.

Samtliga årsmöteshandlingar kommer att publiceras på vår hemsida senast den 23 mars.

På årsmötet blir det sedan givetvis ytterligare en möjlighet att göra förändringar i förslagen.

Det har inte lämnats in några motioner att behandla på årsmötet.

Det finns fortfarande tid att nominera kandidater till årets inköpare. Visst har ni duktiga kollegor i er närhet? Hör av er till mig, helst på adressen lisbeth.johnson@halmstad.se.

Lisbeth Johnson