Min sida
Laddar..

Senaste sökningar

Kontakta oss

Adress

  • Sveriges Offentliga Inköpare
  • c/o Föreningshuset Sedab AB
  • Lumaparksvägen 7
  • 120 31 Stockholm
  • soi@soi.se

Telefon

  • 08-21 61 40 (Förmiddagar 8:30-12:00)

Organisationsnummer

  • 887500-9584

Vi ställer om - Digitalt nätverkande

27 november, 2020

Nu ställer vi om - Välkommen på digital konferens

Hej!

Då vi för ett antal månader sedan sköt upp vår planerade konferens i Luleå till 2021 hade vi inte kunnat föreställa oss hur situationen skulle se ut idag. Men hur trötta vi än är på social distansering, zoom-möten och handsprit så måste vi förhålla oss till Covid-19.

Först och främst – tack för den förståelse ni visat för lösningen kring den uppskjutna konferensen i Luleå. Både vad gäller anmälan och deltagaravgift. Det betyder mycket för oss.

Nu prövar vi ert tålamod än mer och skjuter upp konferensen till 2022. Samma förutsättningar gäller och innebär att de erlagda avgifterna hålls till godo tills dess. Vi hade önskat att verkligheten var annorlunda, men ser ingen annan lösning under rådande omständigheter. Än en gång hoppas vi på er välvilja.

De senaste månaderna har vi jobbat hårt för att kunna erbjuda ett alternativ.

I väntan på att få ses fysiskt är vi både glada och stolta över att presentera en digital konferens – tre digitala halvdagar under ledning av Martin Kruse. Temat är ”Digitalt Nätverkande” och en mängd intressanta föreläsare kommer att medverka – Frida Boisen och Olof Röhlander kan vi presentera redan nu!

Vid årsskiftet kan ni se hela programmet på vår hemsida. Då öppnar också anmälan. De tre halvdagarna kommer att äga rum den 17 - 18 mars, samt den 10 november. Vi hoppas att vi ses då.

Och än en gång – ett stort tack för er förståelse!

 

/SOI´s styrelse.