Min sida
Laddar..

Senaste sökningar

Kontakta oss

Adress

  • Sveriges Offentliga Inköpare
  • c/o Föreningshuset Sedab AB
  • Lumaparksvägen 7
  • 120 31 Stockholm
  • soi@soi.se

Telefon

  • 08-21 61 40 (Förmiddagar 8:30-12:00)

Organisationsnummer

  • 887500-9584

Snart Mötesplats Offentliga Affärer – stor SOI-rabatt

18 juni, 2024

Nackastrand 26-26 september 2024

Den 25 till 26 september är det alltså återigen dags för Mötesplats Offentliga Affärer (MOA). Som vanligt befinner sig konferensen på Nackastrand, som vanligt är SOI samarbetspartner och deltar i programmet, och som vanligt erbjuds en rejäl rabatt för SOI´s medlemmar. Kampanjkoden SOI24 ger 1 400 kr rabatt på ord pris 6 900 kr.

Så här beskriver MOA själva sin konferens.

Mötesplats Offentliga Affärer är mötesplatsen och konferensen för dig som arbetar med upphandling och inköp i en offentlig organisation. Här får du ta del av ny nödvändig kunskap och de senaste rönen för att hålla dig uppdaterad kring det senaste inom ditt yrkesområde!

Under två dagar kan du delta i en heltäckande konferens i offentlig upphandling som täcker ämnen inom hållbara offentliga affärer, digitalisering och innovation, lagar och regler samt entreprenad och mycket mer.

Utöver konferensen erbjuder vi även en helintegrerad utställning där du kan träffa leverantörer, myndigheter och organisationer och ta del av deras lösningar så att du kan skapa effektivare och hållbarare verksamheter.

Allt i syfte att fortsatt främja goda offentliga affärer med devisen “För att kunskap är källan till goda offentliga affärer”. Välkommen att utvecklas tillsammans med oss!

Spännande namn
Vad som är spännande namn är naturligtvis en fråga om tycke och smak. Undertecknad ser kanske särskilt fram mot exempelvis IT-entreprenören Jens Nylander, Upphandlingsmyndighetens nya GD,  Anja Clausin och den holländske professorn Frank Rozemeijer samt naturligtvis flera deltagare från SOI’s styrelse. Andra vill kanske hellre höra Anders Borg, Kathleen McCaughey eller Sofia Lundberg. Du hittar hela talarlistan här.

All information om Mötesplats Offentliga Affärer hittar du här.